Vilkår og betingelser

Læs venligst dette dokument omhyggeligt. Det indeholder meget vigtige oplysninger om dine rettigheder og forpligtelser, herunder begrænsninger og undtagelser, der måtte gælde for dig.

Disse vilkår og betingelser gælder for køb og salg af produkter ( ”Produkter”) gennem www.alleswunder.dk (den ”AllesWunder”). Ved at placere en ordre på en af vores produkter, accepterer du at være bundet af, og acceptere disse vilkår og betingelser. Disse vilkår og betingelser kan ændres ved kontakt af AllesWunder ApS (selskabet nummer 39.991.640, Adresse på Njalsgade 76, 2300 København S, Danmark, EC2R 8AY) for købere i Europa. (Omtalt som "os" eller "vi") uden forudgående skriftlig varsel til enhver tid efter eget skøn. Den seneste version af de vilkår og betingelser, vil blive lagt ud på AllesWunder, og du bør gennemgå disse vilkår og betingelser, før du køber et produkt. Disse vilkår og betingelser er en integreret del af hjemmesiden og vilkår, der gælder generelt for brugen af konceptet AllesWunder. FORTROLIGHEDSPOLITIK før du fuldfører en ordre på en varer gennem AllesWunder.

 1. Bestillingens bekræftelse og annullering

  Din modtagelse af en elektronisk eller anden form for, ordrebekræftelse betyder ikke vores bekræftelse af din ordre, ligesom det heller ikke udgør en bekræftelse af vores tilbud om at sælge. Vi forbeholder os retten til på ethvert tidspunkt efter modtagelse af din ordre til at acceptere, afvise eller begrænse din ordre eller af anden grund, uanset om dit kreditkort er blevet debiteret. Hvis det er relevant, vil din ordre blive refunderet i den oprindelige form for betaling. Hvis dit kreditkort er blevet debiteret, og din ordre er annulleret, vil vi straks udstede en refusion til din kreditkonto i mængden af det betalte beløb, og meddele dig, at din ordre er blevet annulleret. Efter en gennemført ordrer, vil fanen hjælp være tilgængelige med det samme, når ordren er annulleret. Kampagner vil blive refunderet og genaktiveret på din konto, så længe kampagnen endnu ikke udløbet.

 2. Betalingsbetingelser

  Betalingsbetingelser er inden for vores eget skøn, og medmindre andet er aftalt med os skriftligt, skal det være som følge:

  Alle ordrer er en potentiel mulighed for verifikation af sikkerhedsmæssige årsager. Du vil blive kontaktet og vil have 48 timer til at fuldføre verifikationsprocessen. Hvis du ikke svarer efter den givne tid, vil du blive underrettet og ordren vil blive annulleret og refunderet gennem oprindelige betalingsmetode.

  GBP Betaling kan behandles i US dollars eller euro. Gebyrer for forsendelse og håndtering vil blive foretaget i overensstemmelse med vores tid gældende shipping politikker, som beskrevet nedenfor. Indbetalinger på debit / kreditkort uden for dollaren vil blive beregnet ved hjælp af valutaomregning på www.xe.com på dagens hvor transaktionen sker. Du accepterer, at ALLESWUNDER ikke er ansvarlig for eventuelle kreditmangler på grund af valutaomregningssatser.

  Hvis du forudbestiller produkter, vil du blive bedt om at betale halvtreds procent (50%) af det fulde beløb, som depositum på tidspunktet du afgiver din bestilling, eksklusiv levering og afgifter. Vi vil opkræve de resterende halvtreds procent (50%) af det beløbet, plus levering, og eventuelle skatter eller afgifter der sker på det tidspunkt, hvor produktet er klar til forsendelse. Bemærk, at alle tilgængelige tilgode point vil automatisk blive modregnet i den afventende ordrer.

  Hvis du bestiller produkter til der står i rådighed til omgående levering fra vores Boutique, vil du blive bedt om at betale det fulde beløb, plus levering og eventuelle skatter og / eller afgifter i forbindelse med produktet på det tidspunkt, du afgiver din bestilling.

  Vær opmærksom på, at på grund af ”præ-salg”, bør du forvente en ventetid på en periode på cirka fire til seks (4 til 6) måneder mellem den dato, du placere din ordre og den dato, hvor produktet er klar til forsendelse. Den anslåede vindue levering vil blive noteret på produktsiden af ​​den respektive ordrer.

 3. Ændringer i produkter og prissætning

  Vi opdaterer hele tiden og revidere vores tilbud af produkter, og vi kan afbryde Produkter til enhver tid uden varsel. Alle priser for produkterne er med forbehold for ændringer. For alle vores priser og produkter, forbeholder vi os ret til at foretage justeringer på grund af ændrede markedsvilkår, Produktets ophør, producentens prisændringer, fejl i annoncer og andre formildende omstændigheder. Hvis prisen på en ordre ændrer sig efter du har betalt for det i sin helhed eller efter du har betalt den udbetaling, vil din ordre blive annulleret, og dine penge refunderet.

  Vi forsøger at være så nøjagtige som muligt med Produktbeskrivelser og priser. Men vi kan ikke garantere at produkt beskrivelserne eller priser altid er korrekte. I tilfælde af, at et produkt er opført på en forkert pris eller med ukorrekte oplysninger eller skyldes typografiske fejl eller fejl i priser eller Produkt oplysninger fra vores leverandører, har vi ret til at afvise eller annullere eventuelle ordrer for Produkter, der er opført med den forkerte pris. Vi har ret til at afvise eller annullere sådanne ordrer, hvorvidt ordren er blevet bekræftet, eller hvis dit kredit- eller betalingskort er blevet registreret. Hvis dit kredit- eller betalingskort allerede er blevet registreret for købet, og din ordre er annulleret, vil vi straks udstede en refusion til dit kredit- eller betalingskort konto i mængden af ​​afgiften og rådgive dig om den annullerede ordre.

 4. Leveringsomkostninger, skatter og internationale tolde

  Hvis du skal sende i USA, vil moms blive opkrævet på ordrer forsendelse til København og Californien. Til forudbestillings Produkter, vil denne skat blive opkrævet på det tidspunkt, hvor produktet er klar til forsendelse og for alle andre produkter, vil blive opkrævet denne moms på det tidspunkt, du afgiver din ordre på Produktet.

  Ingen anden moms eller importtold vil blive anvendt til ordrer som sendes inden for USA.

  Ordrer (undtagen Rusland) afsendt fra vores lager i København og Izmir lageret vil blive sendt via DHL, UPS.

  Hvis du sender uden for USA på en DDP (Delivery Duty Paid) grundlag, vil import skatter og afgifter automatisk anvendes på tidspunktet for kassen. Til forudbestilling Products, alle relevante leveringsgebyrer, import skatter og afgifter vil blive opkrævet på det tidspunkt, hvor produktet er klar til forsendelse og for alle andre produkter, såsom shipping gebyrer, import skatter og afgifter vil blive opkrævet på det tidspunkt, du placerer din ordre på Produktet. Omkostningerne ved forsendelse og eventuelle tolde og afgifter kan ikke refunderes.

  Hvis du sender uden for USA på et DDU (Delivery Duty Paid) grundlag, vil ingen skatter eller afgifter opkræves af AllesWunder. Denne detalje vil blive noteret på bestilling og på e-mailen sendt, når ordren er blevet placeret. Som modtager, vil du være ansvarlig og ansvarlig for alle importafgifter, told og lokale momser opkræves af det land, du sender til. Betaling af disse beløb vil blive nødvendigt at frigive din ordre fra toldmyndighederne ved ankomsten.

 5. Forsendelse Politik

  Vi tilbyder mange leveringsmuligheder for at opfylde dine behov. Husk at tjekke leverings mulighederne i kassen for specifikke leveringsmuligheder og gebyrer. Ingen COD ordrer kan accepteres.

  Bemærk venligst, at udstationerede skibsfart tidsramme, hvis den findes vises, kan variere fra tidspunkt til tidspunkt. Den udstationerede forsendelse tidsramme er betinget af godkendelse af kreditkort og kan blive forsinket, hvis vi oplever vanskeligheder med at opnå tilladelse.

  Disse forsendelsesbetingelser, herunder de vilkår, der er angivet i vores leverings retningslinjer, accepteres af dig ved at placere en ordre hos os.

  Alle ordrer afsendes med 'Ingen signatur' og kan efterlades på en bolig betragtes som sikkert ved leveringen på grunden. AllesWunder er ikke ansvarlig for tab eller står til ansvar for skader, der kan resultere i at rn mistet pakke på din leveringsadresse uden en signatur. Hvis du foretrækker at have din bestilling leveret med 'signatur' kontakt care@alleswunder.dk Så vi kan lave en aftale.

  AllesWunder er heller ikke ansvarlig for eventuelle internationale skibsfart forsinkelser som følge af toldbehandling.

 6. Reklame Ansvarsfraskrivelse og Varemærker

  Vi forsøger at være så nøjagtige som muligt med Produktbeskrivelser og priser. Men vi kan ikke garantere at produkt beskrivelser eller priser er 100% korrekte. I tilfælde af, at et produkt er opført med en forkert pris eller med ukorrekte oplysninger som skyldes typografiske fejl eller fejl i priser eller Produkt oplysninger fra vores leverandører, har vi ret til at afvise eller annullere eventuelle ordrer på Produkter, der er opført med den forkerte pris. Vi har ret til at afvise eller annullere sådanne ordrer, hvorvidt ordren er blevet bekræftet, og dit kredit- eller betalingskort er blevet sigtet. Hvis dit kredit- eller betalingskort allerede er blevet registreret for købet, og din ordre er annulleret, skal vi straks udstede en refusion til dit kredit- eller betalingskort konto i mængden af ​​afgiften og konsultere dig om den annullerede ordre.

 7. Politik om Prisjustering

  AllesWunder vil holde sig til kursreguleringer på produkter købt inden for en periode på 15 dage før starten af ​​et salg. Bemærk venligst, at produktet stadig skal være tilgængelige på hjemmesiden i samme størrelse som oprindeligt købt. Alle godkendte prisjusteringer vil blive udstedt i form af Kredit til siden, og produktet vil være et sidste salg.

  AllesWunder er kun i stand til at honorere prisjusteringer i den indledende fase, og vil være i stand til at honorere dem med nedslag eller ændringer i priserne, hvis nogen. AllesWunder laver ikke prismatch mht. salg eller discount priser hos andre detailhandlere, undtagen partnere herunder.

 8. Ansvarsbegrænsning

  Under ingen omstændigheder har vi eller vores leverandører nogen forpligtelser over for dig eller nogen anden person for tab af fortjeneste, for tab af omsætning eller anvendelse, eller for hændelige, straffende, specielle eller følgeskader, uanset om baseret på en kontrakt, erstatningsret (herunder uagtsomhed), produktansvar, eller nogen anden teori eller form for indsats, selv om vi er blevet underrettet om muligheden heraf, der henner i forbindelse med salg, levering, eller brug af produkterne. Vores eget fulde ansvar (og ansvar for vores leverandører) eller anden grund, og din eneste beføjelse til nogen som helst årsag, skal være begrænset til det faktiske beløb, du har betalt for de produkter, du har bestilt via vores side: AllesWunder. Nogle jurisdiktioner tillader ikke begrænsning eller udelukkelse af ansvar for visse skader.

 9. Returpolitik

  AllesWunder tilbyder gratis returforsendelse på alle ordrer. Vi er glade for at acceptere rettidige afkast af nye og ubrugte produkter inden for 28 dage fra den dato du har modtaget din bestilling. Retur kan refunderes som med kredit eller til den oprindelige betalingsform, gældende. Forudbestilling på tværs af flere kort vil blive refunderet til de samme kort, der anvendes, uanset om kortene bliver fjernet fra webstedet, kortet udløber, eller opdateret kortoplysninger.

  Dine produkter skal returneres i den originale emballage, herunder eventuelle bokse, bøjler, dragtposer og andre signaturiske emballager, herunder AllesWunder og designer hængende tags. Andre designer emballage såsom bælter, støvsugerposer, bevis på ægthed, og læder tags skal alle være angivet, hvis leveret. Hvis din ordre ikke omfatter den rette emballage kan du kontakte care@alleswunder.dk.

  Eventuelle returnerede produkter, der er beskadiggjort, eller som ikke omfatter de rigtige emballagematerialer, snavs, eller forandringer, kan ikke accepteres, og vil blive returneret til dig. Restitutioner eller kreditter vil ikke blive behandlet, før varerne er returneret og inspiceret af ALLESWUNDER.

  Sko

  Sko skal være prøvet på over en tæppebelagt overflade for at forhindre nogen ridser på sålerne. Alle sko skal returneres i deres originale skotøjsæske. Sko der returneres uden den originale kasse, en beskadiget kasse, eller markerede såler kan ikke accepteres, og vil blive returneret til dig.

  defekte produkter

  Produkter, der er modtaget beskadiget eller som er blevet beskadiget af en fabrikationsfejl inden for seks (6) måneder efter købet betragtes defekt. Elementer, der bliver beskadiget som følge af normal slitage anses ikke for at være defekt. ALLESWUNDER vil afgøre, efter eget inspicering og skøn, om skaden er som følge af normalt slid eller forudsaget af en anden grund.

  Beskadigede eller defekte produkter vil blive erstattet eller repareret, hvor det er muligt og afhængig af tilgængelighed. Hvis muligt, vil vi tilbyde at reparere den defekte vare. Hvis et produkt ikke kan udskiftes eller repareres, har du ret til en fuld refusion inden for seks (6) måneders periode.

  Retur der kommer sént

  Ethvert produkt der returneres uden for 28-dages returret fra AllesWunder, kan ikke accepteres eller accepteres kun for tilgodebevis.

  Produktdetaljer mht. farve

  Vi har gjort alt for muligt at sikre farverne vises så nøjagtigt som muligt. ALLESWUNDER kan ikke garantere din computers skærm præcist vil vise den sande farve. Hvis du har spørgsmål om farven på et emne kan du kontakte

  care@alleswunder.dk før du afgiver din ordre.

  Sidste Udsalg

  Alle produkter, der ikke er berettiget til at blive returneret, vil blive noteret i varen. Ingen returneringer eller udvekslinger vil blive accepteret på følgende punkter og salg af følgende Sidste Udsalgsvarer:

    • Vintage tøj
    • Fine smykker
    • Tilpasset Tøj
    • Badetøj
    • Bøger
    • Husartikler
    • Kosmetik, hudpleje, and parfumer
    • Strømpevarer / Lingerie
    • Pelsfrakker, veste, dunjakker og pelsartikler
    • Brudekjoler
    • Specielle ordrer

  Retur Proces

  ** Retur Proces: Formater adresse som følgende: AllesWunder ApS, Danmark

  Njalsgade 76, 2300 København S, Danmark.

  Hvis du ønsker at returnere en vare der ikke er nævnt ovenfor, skal du logge ind på din AllesWunder konto, og find produktet / ordren under ”Tidligere ordrer”. Klik på ”Bed om returnering” ved siden af ​​produktet (erne), efterfulgt vises en pop-up-side med forudbetalt forsendelsesmærkat, hvor instruktion, og internationale kommercielle fakturaer (hvis relevant) ligger. Du vil også modtage en ”Returnerings anmodning” gennem email bekræftelse med et eksemplar af etiketten, instruktioner, og internationale kommercielle fakturaer (hvis relevant) vedlagt.

  Du må bruge én (1) returmærkat til at returnere flere produkter fra forskellige ordrer i én pakke. Du skal blot anbringe en af ​ etiketterne på ydersiden af ​​kassen. Internationale ordrer skal omfatte enhver og alle kommercielle fakturaer for de produkter, der returneres til at forhindre eventuelle forsinkelser med at rydde internationale skikke.

  Vores gratis returforsendelse gælder ikke for elementer uden for det land, hvor de oprindeligt blev afsendt.

  Ordrer (undtagen Rusland) afsendt fra vores lager i København og Izmir-lageret vil blive sendt via UPS og via WorldNet til Rusland.

  Vi foretrækker vores produkter returneres til AllesWunder med de medfølgende etiketter fra UPS og evt. fra andre. Københavns serviceer for at sikre produkterne er beskyttet og forsikret. Du kan returnere varen på egen risiko og regning, brug af sikrede midler. Vi anbefaler at du kontakter os gennem påcare@alleswunder.dk med hensyn til sådanne afkast. Bemærk, at AllesWunder ikke kan holdes ansvarlig for eventuelle skader der sker ved returneringen til os uden for vores egne afkast etiketter. Retur kan sendes til nedenstående adresse:

  Att: AllesWunder) AllesWunder ApS, Danmark

  Njalsgade 76, 2300 København S, Danmark.

 10. Konkurrencer og kampagner

  Lejlighedsvis udsteder AllesWunder rabatkoder, kreditter til siden og lignende ”gavekort”, som vil give en kredit mod et køb på AllesWunder når indløst ved kassen. Disse koder kan ikke overføres, og skal kun bruges af den tiltænkte modtager. Ved brud forbeholder AllesWunder retten til at annullere en forfremmelse og / eller for at afvise indløsning af en salgsfremmet kode, når den samlede værdi af den salgsfremmende kode overstiger en vis værdi, generelt prisen på den vare, for hvilken der anvendes den salgsfremmende kode.

  Kampagner er kun berettiget til produkter med fuld pris og er begrænset til én per transaktion. Minimum køb kan kræves, og vil blive meddelt på enhver korrespondance. Hvis en kampagne er blevet meddelt via e-mail, vil den salgsfremmende kode ikke kunne overdrages og e-mail-adresse under udleveringsprocessen vil skulle være den samme som den e-mailadresse, hvortil forfremmelse blev sendt. AllesWunder er ikke ansvarlig for økonomiske tab som følge af afslaget, annullering eller inddragelse af en kampagne eller en hvilken som helst fejl eller manglende evne til en kunde til at bruge en salgsfremmende kode eller anden grund.

  Salgsfremmende koder dækker ikke omkostninger til eventuelle forsendelsesomkostninger, afgifter, og / eller regionale skatter, hvor det gælder. Disse skal betales af dig. Kampagner kan anvendes på nye ordrer, men vil kun blive fratrukket den forfaldne saldo. De 50% depositum skal betales på det tidspunkt, ordren er afgivet, med henblik på at forelægge mærke.

  Alle tilbud har en udløbsdato, som vil fremgå din konto eller på nogen kommunikation til kunden. Når en forfremmelse er udløbet kan beløbet ikke refunderes. Hvis den stadig er aktiv, vil den blive refunderet tilbage til kundens konto, der skal bruges i kontekst af en fremtidig ordre.

  Enhver og alle AllesWunder konkurrence regler og bestemmelser vil blive meddelt direkte til kunden.

 11. ALLESWUNDER Belønninger

  Vores ALLESWUNDER belønningsprogram giver Rewards medlemmer et point per 5kr brugt. Din konto skal være i orden til at modtage og bruge, point.

  Merchandise afkast og andre finansielle justeringer vil blive trukket fra din samlede ALLESWUNDER belønnings Program punkt balance, på eget skøn af AllesWunder ApS. Point tildeles på kroner brugt pånær afgifter, skatter og forsendelsesomkostninger.

  ALLESWUNDER belønninger Punkt balancer vises i din konto hjem. Du vil samle point til en værdi af 2% af din samlede forbrug. Når dine point er berettiget til at blive konverteret til MO kreditter, skal de kreditter blive vist i din profil og ved kassen.

  Point optjenes ikke på eventuelle gebyrer forbundet med leveringer, skatter, skibsfart, ombytninger og reparationer, hvis nogen.

  ALLESWUNDER belønninger kan ikke overføres og belønninger kan kun udnyttes til køb på www.alleswunder.dk eller i vores butikker. ALLESWUNDER belønninger er ikke tildelt virksomhedernes regnskaber. Alle punkter udløber 365 dage fra din sidste kvalificeret køb.

  AllesWunder kan opsige belønningsprogrammet når som helst, med eller uden varsel, hvilket kan resultere i tab af ubrugte men tilgodehavende point. AllesWunder kan også begrænse, slette eller ændre nogen af ​​de regler, vilkår, betingelser, ydelser eller berettigelse til programmet, med eller uden varsel. Også dette kan resultere i et tab af ubrugte men akkumuleret point.

  Disse vilkår og betingelser er underlagt lovgivningen i Den Danske Stat uden hensyn til lovkonflikter. Ved at blive en ALLESWUNDER belønnings medlem accepterer du at være bundet af lovgivningen i Danmark og domstolene beliggende i Københavns Kommune.

  Ved spørgsmål til vedrørende ovenstående eller ALLESWUNDER belønningsprogram kontakt care@alleswunder.dkeller ved at ringe til vores Kundeservices på +45 78 74 53 09.

 12. Diverse

  Disse vilkår og betingelser udgør hele aftalen og forståelse mellem de vedrørende. Disse vilkår og betingelser kan ikke ændres, suppleres eller ændres ved brug af andre dokumenter. Lovene i EU, uden hensyntagen til lovkonflikter principper heraf, vil gælde for alle spørgsmål vedrørende brugen af ​​dette AllesWunder og køb af produkter. Begge parter er enige og hermed forelægger den eksklusive personlige jurisdiktion og værnepligt af domstolene i Danmark og i Københavns Komunne.

Newsletter Fashion Box