Bliv Alleswunder Affiliate

Bliv Alleswunder Affiliate

Vi er på udkig efter top affiliates der vil slutte sig til Alleswunder affiliate program. Som medlem af programmet, vil du tjene en generøs provision, når besøgende henvises fra dig og foretager et køb på Alleswunder hjemmeside.

OM Alleswunder

Alleswunder er din daglige destination for alt nyt og bemærkelsesværdigt i damemode. Siden vores start i 2017 som en lille online butik med speciale i komplekse stilarter, er vi vokset til at blive en af ​​de førende modebutikker i verden. Vi arbejder med forskellige internationale leverandører og brands, der tilbyder kvinder rundt om i verden det bedste udvalg fra både etablerede og nye designere sammen med hurtig, gratis forsendelse og nem returnerings muligheder i hele verden. Skabt med en smart, moderne kvinde i tankerne, Alleswunder tilbyder en omfattende samling af designer tøj og tilbehør, der passer til enhver stil og lejlighed. Vi forpligter os til at levere en problemfri og stilfuld shoppingoplevelse som understøttes af det bedste klasses kundeservice, Alleswunder fordele:

  • Hurtig, gratis forsendelse og revolutionerende returret på verdensplan;
  • Top kvalitet og billeder af produkter på hjemmesiden;
  • Der er gratis stil- og pasform rådgivning via en mode-kyndig medarbejder hos vores kundeservice;
  • Et arsenal af personlige funktioner til at skabe en bedre shopping oplevelse, og meget mere!

OM Alleswunder PARTNERPROGRAM

Uanset om du har en mode blog, e-mail nyhedsbrev, Twitter-feed, eller Facebook fanskare, kan du begynde at tjene penge gennem Alleswunder affiliate program ved at tilbyde dine besøgende vores unikke udvalg af artikler fra internationalt anerkendte og nye mærker. Programmet er enkelt, gratis, og belønner dig med generøse provisioner på hvert salg genereret gennem dit websted.

Til at begynde, vil vi give dig alt hvad du behøver for at oprette dine links og bannere til Alleswunder hjemmesiden. Derudover vil du have adgang til vores fulde produktkatalog, der opdateres dagligt. Fra da af, hver gang en kunde kommer fra dit websted til vores og gør et køb, vil du tjene provision baseret på det månedlige salg genereret af kunder henvist af dig.

Alleswunder Affiliate Team

Newsletter Fashion Box