RETUR OG OMBYTNING

Gammeldags retur?

Det er historie nu hos Alleswunder hvis du har købt et AWQuality certificeret produkt!

Vi er her for at forandre kundeoplevelserne til noget helt nyt. Dagene er forbi, hvor du sidder med det forkerte stykke tøj, og skal sidde og bikse med mærkater, kundeservice og levering. Bered jer på at opleve vores mest værdsatte 'Problemfri returpolitik'. Hos os tager vi “kunden har altid ret” bogstaveligt, og sørger for at du får hvad de har bestilt, ingen stillede spørgsmål. Vores Problemfri returpolitik sikrer, at du kan få et nyt produkt op til 3 gange (inklusiv den første ordre) i et år på alle AWQuality produkter uden nogen problemer.

I tilfælde af spørgsmål om garantien af ​​produktet eller hvis du ikke er tilfreds med produktet og gerne vil bruge din ret til et nyt produkt, kan du skrive til os på care@alleswunder.dk sammen med billedet af produktet og vi vil bekræfte inden for 48 timer, hvis det samme produkt er til rådighed, og derefter sende det samme produkt til dig ellers du kan vælge et andet produkt til samme pris.Kunden behøver ikke engang betale for portoen og behøver heller ikke at returnere den forrige produkt . Vi sender alle vores produkter med DHL Express Shipping.

Traditionel Retur

Hvis du ønsker at returnere det tidligere produkt efter at have modtaget det nye produkt, vil vi venligst bede dig om at kontakte os indenfor 14-dage efter levering, så vi kan sørge for en tilbagevending og give dig oplysninger om det nærmeste post sted, hvor du kan sende gratis uden omkostningerne.

Pengene tilbage traditionelt

100% Pengene tilbage politik, i tilfælde af eventuelle produktrelaterede fejl kan kunden anmode om en tilbagebetaling inden for 14 dage efter modtagelsen af ​​produktet, i sådanne tilfælde for AWQuality produkter giver kunden afkald til Retten til et Nyt produkt, hvis det er relevant.

Hvis kunden ikke er tilfreds med produktet kan kunden til enhver tid efter leveringen, selv efter at udøve hans / hendes ret til Nyt produkt op til 3 gange, vil Alleswunder refundere det kunden har betalt for varen. Og kunden skal sende tilbage produkterne modtaget fra os herunder udskiftning produkter i en ubrugt tilstand.

Den metode for at give penge tilbage vil følge den normale betalingsmetode. I tilfælde af produktet er købt på dankort/kreditkort, vil beløbet blive betalt på det samme dankort/kreditkort som brugt til købet; den nødvendige tilbagebetaling afhænger af din bank. Du vil modtage din refundering inden for 14 arbejdsdage fra starten af ​​tilbagesendelsesprocessen på lageret, og du vil modtage en e-mail. For ordrer annulleret inden afsendelse, vil beløbet blive betalt inden for 3 arbejdsdage efter acceptering af anmodningen.

Newsletter Fashion Box