GRATIS verdensomspændende levering

Alleswunder tilbyder verdensomspændende gratis DHL Express forsendelse. Herunder produkter som sendes anden / tredje gang under Alleswunder politik uanset placering og prisen på produktet.

GRATIS verdensomspændende levering

Vi er glade for at tilbyde verdensomspændende gratis levering til alle vores kunder i Alleswunder. Vi leverer til 97 lande over hele verden og tilbyder forskellige muligheder på fragt for at tilfredsstille dit behov. For at sikre dig en shopping oplevelse uden problemer, sørger vi for at inkludere tolden i udvalgte lande. Ikke flere uventede betalinger for levering, kun glæde og lethed! Under udsalg/tilbudsperioder, kan leverancer tage 2 eller 3 hverdage længere end normalt.

Fragt Metoder og Partnere

For at tilbyde dig den bedste service og sikrer hurtige leverancer på verdensplan, sender vi med DHL Express Shipping. Vi tilstræber os efter at afsende alle ordrer inden for den forudbestemte håndteringstid. Anslåede leveringstider er kun at blive brugt som estimat, og vil begynde fra datoen for skibsfarten; Vi er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser, som følge af toldbehandling på ruten.

Vigtig fragt Information

Vi anbefaler, at du læser følgende oplysninger:

  • Alle ordrer kræver en underskrift ved modtagelse,
  • Vi kan ikke omdirigere ordrer, når varer er blevet afsendt, så skal du sikre, at der er nogen, der kan underskrive din ordre på den angivne leveringsadresse,
  • DHL leverer ikke til postbokse eller bruger generel levering.
  • Hvis DHL ikke kan finde nogen på den angivne adresse, vil den forsøge at levere pakken to gange mere, hvorefter de efterlader et kort med informationen om den pågældende levering ved hver lejlighed.

Hvornår leverer vi?

Vores online butik leverer i hele verden med DHL, og fragter fra 09:00 til 17:00, på alle hverdage. DHL leverer ikke på helligdage.

Er Forsendelse sikkert i transit?

Vi forsikrer hvert køb i løbet af den tid, det er i transit, indtil den er leveret til dig. Vi kræver en underskrift for eventuelle leverede varer, på hvilket tidspunkt ansvaret for dine købte varer overgår til dig. Hvis du ikke er modtageren af ​​dit køb (f.eks en gave) så er det den person, der underskriver for pakken der bekræfter modtagelsen og er ansvarlig for pakken.

Sådan sporer du din forsendelse?

Du kan kontrollere forsendelsens aktuelle status for din forsendelse ved at logge ind på din konto og trykke 'Ordrer' efterfulgt af at indtaste det givne nummer i 'Forsendelse trackingnummer'.

Skal jeg betale nogle ekstra skatter og tolde?

For at sikre de mest nøjagtige priser mens du browser på vores hjemmeside, er de fleste lande tilmeldt DDP (Delivery Duty Paid), som betyder at alle relevante skatter og tolde ved import er inkluderet. Lokal moms vil blive anvendt for alle EU-destinationer og Storbritannien.

Newsletter Fashion Box