Fortrolighedspolitik

Vores fortrolighedspolitik forklarer, hvordan vi vil bruge dine oplysninger, som kan findes på vores Fortrolighedspolitik side. Ved at bruge denne hjemmeside, giver du samtykke til behandling, der er beskrevet deri, og garanterer, at alle dataer, som du skriver er korrekte og opdaterede. Du alene er ansvarlig for at vedligeholde og straks opdatere kontooplysninger for nøjagtighed og fuldstændighed.

Forbud

Du skal ikke misbruge denne hjemmeside. Du vil ikke: begå eller fremme en strafbar handling; overføre eller distribuere en virus, trojan, vira, logisk bombe eller sende ethvert andet materiale, som er ondsindet, teknologisk skadeligt, i strid med tillid eller på nogen måde stødende eller uanstændigt; hacke ind i ethvert aspekt af vores Tjenester; korrupte data; forårsage irritation for andre brugere; krænke rettighederne for enhver anden persons immaterielle rettigheder; sende uopfordrede reklamer eller reklamemateriale, der almindeligvis omtales som "spam"; eller forsøge at påvirke ydeevnen eller funktionaliteten af ​​computersoftware faciliteter af eller adgang til via denne hjemmeside. Overtrædelse af denne bestemmelse ville udgøre en strafbar handling i henhold til Computer Misbrug lov 1990.

Vi vil ikke være ansvarlig for tab eller skade forårsaget af et distribueret denial-of-service-angreb, virus eller andet teknologisk skadeligt materiale, der kan inficere dit computerudstyr, computerprogrammer, data eller anden relateret materiale som følge af din brug af denne hjemmeside eller til din downloading af materiale lagt ud på det, eller på ethvert websted knyttet til den.

Brugen af ​​automatiserede systemer eller software til at udtrække data fra denne hjemmeside til kommercielle formål, ( 'screen scraping') er forbudt uden licens.

Intellektuel grund, software og indhold

De intellektuelle ejendomsrettigheder i al den software og indhold stilles til rådighed for dig på eller gennem dette websted forbliver tilhører Alleswunder eller dets licensgivere og er beskyttet af ophavsretlige love og traktater rundt om i verden. Alle sådanne rettigheder er forbeholdt Alleswunder og dets licensgivere. Du kan gemme, udskrive og vise den udelukkende leveres til dit eget personlige brug indhold. Det er ikke tilladt at offentliggøre, manipulere, distribuere eller på anden måde gengive i ethvert format, noget af indholdet eller kopier af indholdet leveres til dig, eller som vises på denne hjemmeside må heller ikke bruge et sådant indhold i forbindelse med enhver virksomhed eller kommerciel foretagende.

Du må ikke ændre, oversætte, foretage modsat udvikling, dekompilere, demontere eller skabe afledte værker baseret på software eller tilhørende dokumentation leveret af Alleswunder eller dets licensgivere. Alleswunder.dk ™ varemærke tilhørende Alleswunder. Ingen licens eller tilladelse er givet til dig om at bruge disse mærker på nogen måde, og du accepterer ikke at bruge disse mærker eller nogen mærker, der kan virke lignende uden skriftlig tilladelse fra Alleswunder.

Alleswunder Fællesskabets områder

 • Registrering

Alleswunder forbeholder sig ret til at lukke en konto, hvis en bruger ser ud til at være ved hjælp af proxy IP-adresser (Internet Protokol-adresser) for at forsøge at skjule brugen af ​​flere kontier, eller afbryder nogen af ​​vores tjenester på nogen måde.

 • Indsendelse af materiale

Du ejer alt indhold og oplysninger du poster på hjemmesiden.

Desuden:

For indhold, der er omfattet af intellektuel ejendomsret, ligesom fotos og videoer ( ”IP-indhold”), du specifikt giver os følgende tilladelse, med forbehold af dine privatindstillinger: giver du os en ikke-eksklusiv, overførbar, sub-licenserbar, royalty -fri, at global licens bruge ethvert IP-indhold, som du poster på eller i forbindelse med Alleswunder ( ”IP License”). Dette omfatter for eksempel og uden begrænsning ret og licens til at bruge, gengive, ændre, redigere, tilpasse, offentliggøre, oversætte, skabe afledte værker fra, distribuere, udføre og vise dette materiale (helt eller delvist) på verdensplan og / eller til at indarbejde det i andre værker i enhver form, medie eller teknologi nu kendt eller senere udviklet. Under visse omstændigheder kan Alleswunder også dele dit bidrag med troværdige tredjeparter.

Denne IP licens slutter, når du sletter dit IP-indhold eller din konto, forudsat at dit indhold kan stadig være tilgængelig, hvis den er blevet delt med andre, og vi er ikke forpligtet til at slette IP indhold, der deles af dig. Du anerkender også, at Alleswunder ikke er forpligtet til at offentliggøre ethvert materiale indsendt af dig på enhver Alleswunder publikation.

Når du sletter IP-indhold, slettes det på en måde, der svarer til tømning papirkurven på en computer. Men du forstår, at fjernet indhold kan stadig sikkerhedskopier for en rimelig tid (men vil ikke være tilgængelig for andre).

Når du bruger et program, der er dit indhold og oplysninger, der deles med ansøgningen. Vi kræver programmer til at respektere dit privatliv, og din aftale med, at der vil styre, hvordan programmet kan bruge, gemme og overføre dette indhold og oplysninger.

Når du udgiver indhold eller oplysninger ved hjælp af indstillingen ”Offentlig”, betyder det, at du giver alle, herunder andre Website brugere, at få adgang til og bruge disse oplysninger, og at associere det med dig (dvs. dit navn og profilbillede). Vi anbefaler, at du aldrig afsløre nogen personlige oplysninger om dig selv eller andre (telefonnummer, adresse, firmaadresse, leveringsadresse eller e-mail-adresse eller andre oplysninger, som ville tillade dig at være personligt identificeret).

Vi værdsætter altid din feedback eller andre forslag om Alleswunder, men du forstår, at vi kan bruge dem uden nogen forpligtelse til at kompensere dig for dem (ligesom du har ikke pligt til at tilbyde dem).

Ved at indsende materiale til os, accepterer du at bruge Alleswunder Fællesskabets områder i overensstemmelse med disse vilkår og betingelser.

Hvis du ikke ønsker at give Alleswunder tilladelse anført ovenfor på disse vilkår, skal du ikke indsende eller dele dit bidrag på EU-områder.

Tjenesten giver dig mulighed for at interagere med sociale medier, såsom gennem Facebook ”Like” knapper, Twitter og andet. Disse funktioner kan gøre det muligt integration og / eller adgang til dine sociale medier konti. Vi kontrollerer ikke disse sociale medier, dine profiler på disse tjenester, ændre dine personlige indstillinger på disse tjenester eller fastsætte regler om, hvordan vil blive brugt dine personlige oplysninger på disse tjenester. Du og de sociale medier udbydere er i kontrol over disse spørgsmål, ikke Alleswunder. Du opfordres til at læse alle politikker og oplysninger om de gældende sociale medier for at lære mere om, hvordan de håndterer dine oplysninger, før du bruger sådanne funktioner stilles til rådighed for dig på vores service.

Salgsvilkår

Ved at placere en ordre tilbyder du at købe et produkt på og underlagt følgende vilkår og betingelser. Alle ordrer er afhængig af tilgængelighed og bekræftelse af ordren pris.

Udgivelsestider kan variere alt efter tilgængelighed og eventuelle garantier eller henvendelser om leveringstider er underlagt nogen forsinkelser som følge af post- forsinkelser eller force majeure, som vi vil ikke være ansvarlig.

For at indgå kontrakt med Alleswunder skal du være over 18 år og i besiddelse af et gyldigt kreditkort eller betalingskort udstedt af en bank acceptabelt for os. Alleswunder forbeholder sig ret til at afvise enhver anmodning fra dig, og Alleswunder forbeholder sig ret til at lukke din Alleswunder konto efter eget skøn. Hvis din ordre er accepteret, vil vi informere dig via e-mail, og vi vil bekræfte identiteten af ​​den part, som du har indgået aftale med. Dette vil normalt være Alleswunder eller kan i nogle tilfælde være en tredjepart. Når en kontrakt er lavet med en tredjepart, optræder Alleswunder hverken som agent eller hovedstol og kontrakten er lavet mellem dig og denne tredjemand og vil være underlagt de salgsbetingelser, som de leverer dig. Når du placerer en ordre du forpligter, at alle oplysninger, du giver til os, er sande og nøjagtige, at du er en autoriseret bruger af kredit- eller debitkort bruges til at placere din ordre, og at der er tilstrækkelige midler til at dække omkostningerne ved varerne. Udgifterne til udenlandske produkter og tjenester kan svinge. Alle priser annonceres er genstand for sådanne ændringer. Vær opmærksom på, at nogle af de sælges gennem vores websteder varerne ikke kan være egnet for børn under 18 år, så skal du være ekstra forsigtig, når de køber varer som gaver, til under 18.

 1. Vores kontrakt
 2. Når du afgiver en ordre, vil du modtage en kvittering på e-mail, der bekræfter modtagelsen af ​​din ordre. Denne e-mail vil kun være en anerkendelse og vil ikke udgøre accept af din ordre. En kontrakt mellem os for køb af varerne vil ikke blive dannet, før din betaling er blevet godkendt os, og vi har debiteret dit kredit- eller betalingskort.
 3. Pris og tilgængelighed
 4. Mens vi forsøger at sikre, at alle detaljer, beskrivelser og priser, der vises på denne hjemmeside er korrekte, kan der opstå fejl. Hvis vi opdager en fejl i prisen på alle varer, som du har bestilt, vil vi informere dig om dette så hurtigt som muligt og give dig mulighed for at bekræfte din ordre til den korrekte pris eller at annullere den. Hvis vi ikke er i stand til at kontakte dig, vil vi behandle ordren som annulleret. Hvis du annullerer, og du allerede har betalt for varen, vil du modtage en fuld refusion. Hvor det er relevant, priser er inklusive moms. Leverings omkostninger vil blive opkrævet i tillæg; sådanne yderligere omkostninger er klart givet fald og indgår i 'total beløb'.

ii.Servicen kan indeholde typografiske fejl eller andre fejl eller unøjagtigheder, og kan ikke være fuldstændige eller aktuelle. Vi forbeholder os derfor ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og ændre eller opdatere oplysninger til enhver tid uden forudgående varsel. Vi forbeholder os ret til at nægte at opfylde alle ordrer, som du kan placere på grundlag af oplysninger på Tjenesten, der kan indeholde fejl eller unøjagtigheder, herunder, men ikke begrænset til, fejl, unøjagtigheder eller out-of-date information om prisfastsættelse, skibsfart, betalingsbetingelser, eller returnere politikker.

 1. Betaling
 2. Ved modtagelse din bestilling udfører vi en standard tjek og forhåndsgodkendelse på dit betalingskort for at sikre, at der er tilstrækkelige midler til at opfylde transaktionen. Varer vil ikke blive afsendt før denne kontrol forhåndsgodkendelse er afsluttet. Dit kort vil blive debiteret, når ordren er blevet accepteret.

Ansvarsfraskrivelse

Det materiale, der vises på dette websted stilles til rådighed uden nogen garantier, betingelser eller garantier med hensyn til dens nøjagtighed. Medmindre andet udtrykkeligt er anført det modsatte i videst muligt omfang tilladt ved lov Alleswunder og dets leverandører, indholdsleverandører og annoncører hermed udtrykkeligt udelukke alle betingelser, garantier og andre vilkår, som ellers kunne være underforstået ved lov, sædvaneret eller loven af ​​egenkapital og må ikke være ansvarlige for eventuelle skader overhovedet, herunder, men ikke begrænset til eventuelle direkte, indirekte, specielle, følgeskader, straffende eller hændelige skader eller erstatning for tab af brug, overskud, data eller andre immaterielle, materielle skader goodwill eller omdømme, eller udgifterne til indkøb af erstatningsvarer varer og tjenester, der udspringer af eller i forbindelse med brug, manglende evne til at bruge, ydeevne eller svigt i denne hjemmeside eller de web-sider og eventuelle materialer indsat derpå, uanset om sådanne skader var forudsigelige eller opstår i kontrakt, erstatningsret, egenkapital, tilbagelevering, ved lov, ved fælles lovgivning eller på anden måde. Dette påvirker ikke Alleswunder ansvar for død eller personskade som følge af uagtsomhed, eller for bevidst urigtige oplysninger, vildledning med hensyn til et fundamentalt spørgsmål eller ethvert andet ansvar, som ikke kan udelukkes eller begrænses i henhold til gældende lov.

Link til denne hjemmeside

Du kan linke til vores hjemmeside hjemmeside, forudsat du gøre det på en måde, der er fair og lovlig og ikke skader vores omdømme eller drager dig til fordel af det, men du må ikke oprette et link på en sådan måde, at foreslå enhver form for forening, godkendelse eller godkendelse fra vores side, hvor der ikke eksisterer. Du skal ikke oprette et link fra en hjemmeside, der ikke er ejet af dig. Denne hjemmeside må ikke være indrammet på noget andet websted, ej heller kan du oprette et link til en hvilken som helst del af dette andet end hjemmesiden hjemmesiden. Vi forbeholder os ret til at trække forbinder tilladelse uden varsel.

Opfordring til ejerskab af varemærker, billeder af personligheder og ophavsret tredjepart

Medmindre det udtrykkeligt er angivet det modsatte alle personer (herunder deres navne og billeder), tredjeparts varemærker og billeder af tredjepartsprodukter, tjenester og / eller steder fremhævede på denne hjemmeside er på ingen måde forbundet, sammenkædet eller tilknyttet Alleswunder og du bør ikke stole på eksistensen af ​​en sådan forbindelse eller tilknytning. Eventuelle varemærker / navne fremhævede på denne hjemmeside er ejet af de respektive varemærkeindehavere. Når et varemærket eller varemærke kaldes det udelukkende bruges til at beskrive eller identificere de produkter og tjenester, og er på ingen måde en påstand om, at sådanne produkter eller tjenester er godkendt af eller tilsluttet Alleswunder.

Godtgørelse

Du accepterer at skadesløsholde, forsvare og friholde Alleswunder, dets direktører, ledere, medarbejdere, konsulenter, agenter og tilknyttede selskaber, fra en hvilken som helst og alle tredjeparts krav, ansvar, skader og / eller omkostninger (herunder, men ikke begrænset til, advokatomkostninger ) som følge af din brug denne hjemmeside eller dit brud på Terms of service.

Variation

Alleswunder skal have ret til efter eget skøn til enhver tid og uden varsel at ændre, fjerne eller ændre Tjenesterne og / eller hvilken som helst side af dette websted.

Fejl

Hvis nogen del af nærværende Servicevilkår ikke kan håndhæves (herunder enhver bestemmelse, hvor vi udelukker vores ansvar over for dig) håndhævelsen af ​​enhver anden del af Terms of Service vil ikke blive berørt alle andre klausuler tilbage i fuld kraft og effekt. Så vidt muligt, når nogen klausul / sub-klausul eller en del af en klausul / sub-klausul kan brydes for at gøre den resterende del gyldigt, skal klausulen skal fortolkes i overensstemmelse hermed. Alternativt accepterer du, at klausulen skal afvikles og fortolkes på en sådan måde, der ligner den oprindelige betydning af klausulen / sub-klausul, som er tilladt ved lov.

klager

Hvis du har nogen klage over Alleswunder, bedes du kontakte vores kundeservice her:

 • via e-mail til info@alleswunder.com

I det usandsynlige tilfælde, at vores kundeservice ikke er i stand til at løse din klage, og du stadig ikke er tilfreds efter afslutningen af ​​vores behandling af klager procedure, så du kan henvise din klage til Retail ADA, som er en certificeret Alternativ Dispute Resolution Provider (www.retailadr.org.uk). Vi vil besvare enhver klage fra Retail ADA henvist til os:

 • via post til Retail ADA, 33 gulv Euston Towers, 286 Euston Road, London, NW1 3DP (Tlf: +44 20 3540 8063)
 • via e-mail til enquiries@retailadr.org.uk
 • Eller ring til vores danske nummer

Eller, kan du være berettiget til at indgive din klage om EU Online Dispute Resolution platform, som er tilgængelig på www.ec.europa.eu/consumers/odr.

Afkald

Hvis du overtræder disse betingelser, og vi tager ingen handling, vil vi stadig have ret til at bruge vores rettigheder og retsmidler i enhver anden situation, hvor du overtræder disse betingelser.

Lovvalg og værneting

Disse vilkår og betingelser skal fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i England og i tilfælde af uenighed eller krav i forbindelse med disse vilkår og betingelser, skal den pågældende tvist eller krav være underlagt den eksklusive jurisdiktion de engelske domstole.

Hele aftalen

Ovenstående Servicevilkår udgør hele aftalen mellem parterne og erstatter enhver og alle foregående og samtidige aftaler mellem dig og Alleswunder. Ethvert afkald på en bestemmelse i nærværende Servicevilkår vil kun være effektiv, hvis skriftligt og underskrevet af en direktør for Alleswunder.

Etisk Politik om sourcing

Som en velrenommeret og pålidelig virksomhed forpligtet til at tilbyde sine kunder produkter af høj kvalitet, Alleswunder anerkender sin pligt til at sikre, at leverandørerne opererer etisk.

Vi forventer, at vores leverandører til konsekvent at tilbyde et miljø, der beskytter deres medarbejderes sundhed og sikkerhed og grundlæggende menneskerettigheder. Alle leverandører forventes at overholde deres nationale arbejdsformidlinger love og bestemmelser med særlig hensyn til:

 • Minimumsalderen for beskæftigelse
 • Beskæftigelse efter frit valg
 • Sundhed og sikkerhed
 • Foreningsfrihed og retten til kollektive forhandlinger
 • ingen diskrimination
 • Ingen barsk eller umenneskelig behandling
 • Arbejdstimer
 • Satser for løn
 • Ansættelsesvilkår

Alleswunder vil aldrig bevidst kilde bestand fra lande, der er i strid med de ovennævnte principper. Vi ser også at vores leverandører til at indgyde disse principper, når der beskæftiger sig med deres egen leverandør base.

På grund af den komplekse karakter af vores leverandørers forsyningskæde, er det ikke altid muligt at overvåge og kontrollere betingelserne for alle, som deltager i produktionen af ​​vores produkter. Men da Alleswunder fortsætter med at vokse det anerkender betydningen af ​​at være proaktiv og gør alt i dens magt for at støtte de rettigheder, der er involveret i fremstillingen af ​​sine varer.

Newsletter Fashion Box