Fordele ved AWQuality

Hver forbruger fortjener det bedste og har ret til at modtage et nyt produkt, hvis produktet er opslidt. -AWQuality

Alleswunder vision er at tilbyde mode og kvalitet til de bedste priser på de mest bæredygtige måder. Vi mener, at tøj er mere end kunst og tekstil. Alleswunder lægger stor vægt på kvalitet og stil af produktet end blot navnet på produktet.

AWQuality er kvalitetsstandarden udført af vores team af eksperter hos Alleswunder. Vores AWQuality hold håndvælger det bedste kvalitetstøj og designs fra hele verden hver sæson for at bringe dig det mest udsøgte udvalg af mode lige fra catwalks og designere fra Italien, Danmark, Tyrkiet, Storbritannien og USA. Uanset om du ønsker at investere i et tidløst stykke fra etablerede etiketter eller du ønsker at være en mode pioner og sætte trends, Alleswunder er go-to mode hjemmeside, der kan opfylde alle dine sartorial ønsker.

Hos Alleswunder, vi vælger vi med omhu vores leverandører fra de fabrikanter, der producerer det tøj, sko og tilbehør til de store globale brands. Vi vælger bevidst vores katalog med produkter, der ikke kun opfylder vores kriterier, men også behager vores kunder. Vi mener, at alle vores AWQuality-certificerede produkter er værdige til verdensomspændende opmærksomhed og anerkendelse.

ALLESWUNDER omdefinerer måden at handle på internettet, og bringer en revolutionær forandring i en verden af ​​detailhandel.

For det første tilbyder Alleswunder en etårigs garanti på AWQuality produkter købt på vores online butik. Vi er de første i verdenen af ​​online shopping til at give dette løfte, især for tøj og sko.

For det andet, i tilfælde af en hvilken som helst garanti-relateret problem, sørger Alleswunder straks for at sende et nyt produkt efter efterspørgelse fra kunden uden at det er nødvendigt at returnere det forrige op til tre gange på et år for alle AWQuality produkter. Hvilke Alleswunder mener bør være en standard praksis i verdenen af mode i E-handel. Dette er ikke blot et tegn på den tillid, vi har til kvaliteten af ​​vores produkter, men vigtigst om vores tro på ærlighed af vores kunder og sikre en god kundeoplevelse. Denne innovative tilgang af håndterings afkast indebærer også, at de produkter, der modtages af vores kunder er nye og har aldrig været rørt før.

Alleswunder holdet mener, at et flertal af de kunder ikke vil anmode om et nyt produkt som erstatning, medmindre de oplever en form for utilfredshed med dens oprindelige form, som Alleswunder adressere på den bedst mulige måde gennem vores problemfri udskiftnings politik. Alleswunder anser dette som essensen af ​​online shopping og at shopping betingelser bliver nødt til at ændre sig. Alleswunder mener, at kunderne vil omfavne denne revolutionerende måde af udskifte (i stedet for anmode om at returnering af den forrige) som en normal forbruger og begynde at kræve det fra andre også.

AllesWunder ApS er etableret i København, Danmark og tilbyder et bredt sortiment af produkter til salg på sin online website lige fra tøj og sko, til tilbehør.

AllesWunder ApS

Newsletter Fashion Box