Betaling

 

Hvordan betaler jeg for et Alleswunder køb?

Alleswunder tilbyder dig flere betalingsmetoder. Uanset hvad din online-tilgang er til betaling, er du sikker på, at Alleswunder betroede betaling gateway bruger sikketr krypteret teknologi til at holde dine transaktioner og detaljer fortrolige på alle tidspunkter. Alleswunder accepterer betalinger via større kredit- og betalingskort i tillæg til netbank og e-wallets.

Er der nogen skjulte gebyrer, når jeg foretager et køb på Alleswunder?

Der er ingen skjulte gebyrer, når du foretager et køb på Alleswunder. De anførte beløb for alle elementer er endelige og altomfattende. Den pris, du ser på produktsiden er præcis, hvad du betaler. Leveringsomkostninger kan være ekstra afhængigt af produktkategori og tilbud.

Hvordan betaler jeg med et betalingskort / kreditkort?

Vi accepterer betaling med betalingskort / kreditkort udstedt af de store udbydere over hele kloden. For at betale med dit kreditkort ved kassen, skal du bruge dit kortnummer, udløbsdato, trecifret CVV nummer (findes på bagsiden af ​​dit kort). Når du har indtastet disse oplysninger, vil du blive omdirigeret til bankens side til indtastning af online 3D sikkerheds adgangskode.

Er det sikkert at bruge mit betalingskort / kreditkort på Alleswunder?

Din online transaktion på Alleswunder er i sikkerhed på de højeste niveauer der er tilgængeligt på internettet. Alleswunder bruger high-end-kryptering teknologi til at beskytte dine kortoplysninger, mens det sikkert bliver overført det til de respektive banker for behandle betalingen. Alle betalinger med kreditkort på Alleswunder behandles gennem sikre og betroede betalingsgateways og forvaltes af førende banker. Banker bruger 3D-Secure adgangskode service for online-transaktioner, som giver et ekstra lag af sikkerhed gennem identitets verifikation.

Hvilke skridt tager Alleswunder for at forhindre svindel?

Alleswunder indser betydningen af ​​en stærk sporing og løsning for bedrageri. Vores online betalings-partnere overvåger transaktioner kontinuerligt for mistænkelige aktiviteter og flager for potentielt svindlagtige transaktioner for manuel kontrol af vores team.

I de sjældneste af sjældne tilfælde, når vores hold ikke er i stand til at udelukke muligheden for svindel, bliver transaktionen holdt på hold, og der anmodes kunden til at give identitetspapirer. De id-dokumenter hjælper os med at sikre, at indkøbene faktisk blev foretaget af en ægte kortholder. Vi beklager ulejligheden, der kan være forårsaget til kunderne og anmoder dem om at bære over med os da vi prøver at sikre os et trygt og sikkert miljø for online-transaktioner.

Hvad er en 3D Secure adgangskode?

3D Secure kodeord gennemføres af VISA og MasterCard i partnerskab med kortudstedende banker under "Verified by Visa" og "MasterCard SecureCode" tjenester, hhv. 3D Secure kodeord tilføjer et ekstra lag af sikkerhed gennem identitet verifikation gennem din online kredit / debit korts transaktioner. Denne adgangskode, som er skabt af dig, er kun kendt af dig. Dette sikrer, at kun du kan bruge dit kort til online-køb.

Kan jeg købe med debet / kreditkort på Alleswunder med min mobil?

Ja, du kan bruge betalingskort / kreditkort og betale via Alleswunder mobilsite. Alleswunder bruger high-end-krypterings teknologi til at beskytte dine kortoplysninger, mens den sikkert sender den til de sikre og troværdige betalingsgateways som forvaltes af førende banker.

BETALING

  • Valutaer
  • Betaling med kreditkort eller betalingskort
  • Betaling med PayPal
  • Betaling med SOFORT Banking
  • Betaling via bankoverførsel
  • Betaling med gavekort / rabatkode

VALUTA

Betalinger, samt refundering faktureres i dollar af USA (USD), Euro (EUR).

Betaling med kreditkort eller betalingskort

Under kassen  "betaling" - så vælg "kort".

Vi accepterer følgende kreditkort og betalingskort:

Fejl! Filnavn ikke angivet.

Indtast dine kortoplysninger på vores betalingsside. AllesWunder bruger state-of-the-art-serveren sikkerhedssoftware med SSL-kryptering, der giver dig en sikker og fejlfri transmission af dine kortoplysninger.

Ordrens beløb vil blive indsat på dit kort som en betalings reservation indtil din bestilling enten er blevet sendt (så vil beløbet blive booket) eller annulleres (dertil vil betalingens reservation blive annulleret).

Betaling med Visa eller Mastercard

Systemet vil genkende, om kreditkortet er registreret med 3-D sikkerhedsprogrammer Verified by Visa eller MasterCard SecureCode.

Disse er sikkerhedssystemer, er udviklet for at sikre, at kortholderen registreret og den registrerede onlineforhandler er involveret i transaktionen. Hvis du er medlem af 3-D Secure programmet, vil et pop-up vindue blive vist på skærmen og bede dig om at indtaste din adgangskode, når du foretager et køb online. Dette vindue er knyttet til din bank og kræver, at du indtaster din SecureCode (en adgangskode, som du tidligere har valgt). Transaktioner kan kun foretages ved at indtaste den korrekte adgangskode.

Hvis dit kreditkort ikke er registreret med nogen af ​​disse programmer, kan betalingen ske uden yderligere godkendelse. For mere information om kreditkortoplysningerne og sikringssystemerne, se venligst:

Verified by Visa eller MasterCard SecureCode

Betaling med American Express

Systemet genkender hvorvidt leveringsadresse er identisk med den adresse, der er blevet leveret til American Express som faktureringsadresse (Amex adresse kontrolsystem. "AVS"). I tilfælde af at adressen ikke er identisk, vil du blive bedt om at indtaste American Express med en anden leveringsadresse i en separat e-mail. Din forsendelse vil ikke blive leveret før godkendelsen lykkedes.

Følgende gælder for alle betalinger med kreditkort:tilbagebetalinger fra afkast vil altid blive tilbagebetalt til det kreditkort, som den oprindelige ordre blev betalt med.

BETALING af PayPal

Fejl! Filnavn ikke angivet.

Vælg "PayPal" som din betalingsmetode, og du vil automatisk blive overført til PayPal webstedet. Hvis du har en eksisterende PayPal-konto, kan du logge ind med dine oplysninger for at bekræfte betalingen. Hvis du ikke har en PayPal-konto, kan du registrere en og fortsætte med betalingen. Tilbagebetaling af beløbet vil blive booket ind på en registreret PayPal-konto.

BETALING VED SOFORT BANK

Fejl! Filnavn ikke angivet.

SOFORT Banking er en direkte betalingssystem, der giver en hurtig og sikker metode til at betale online uden at skulle registrere dog. Alt du behøver er en bankkonto og adgang til netbank.

Vælg ”SOFORT Banking” under ”betaling” i trin af bestillingsprocessen. Du vil blive videresendt til SOFORT Banking sikre betaling formular, hvor du bliver nødt til at godkende bankoverførslen, som er blevet udfyldt automatisk ved hjælp af din netbanks detaljer. Din afsluttetede betaling vil blive bekræftet kort tid efter den indkodede overførslen har fundet plads.Plausible transfersummer samt bankernes gebyrer vil blive opkrævet af kunden. Tilbagebetaling af beløbet vil blive overført tilbage på en bankkonto, som blev brugt til at betale den oprindelige ordre.

Wire Betaling TRANSFER

Fejl! Filnavn ikke angivet.

I vores kassen - step "betaling" - skal du vælge "bankoverførsel" og afslutte din ordre.

Du vil herefter modtage en bekræftelse, som vil blive sendt automatisk via e-mail med angivelse af vores bankoplysninger samt ordrenummer.

Ved at indsende din ordre, bedes du at overføre det samlede beløb til følgende konto og oplyse ordrenummeret:

Alleswunder ApS, Danmark

omkostninger for mulige overførsler samt bankgebyrer vil blive opkrævet af kunden.

Din ordre vil blive afsendt ved modtagelsen af ​​betaling på vores konto.

Tilbagebetaling af beløbet vil blive opkrævet tilbage til en bankkonto, som den oprindelige ordre blev betalt fra.

BETALING MED GAVEKORT / rabatkode

Du skal blot gå til "shopping kurv" og indtast din Gavekort kode / rabatkode i det markerede område. Hvis ordren overstiger saldoen på dit gavekort eller beløbet, skal du vælge den betalingsmetode, som du ønsker at dække det resterende beløb med. Hvis saldoen på dit gavekort eller beløbet på en anden måde overstiger ordrebeløbet, kan du bruge den samme kode til dit næste køb. Det resterende beløb vil være tilgængelig indtil dit kredit på din saldo er opbrugt.

AllesWunder

 

Newsletter Fashion Box